Rotary Internationals five year financial forcast

Forvaltning av Rotary Internationals finansielle eiendeler er et av de viktigste ansvarsområdene både for Rotary`s faste ansatte og frivillige. Mer enn 70% av Rotary Internationals inntekter kommer fra medlemskontingenter. Det er en sentral oppgave for Rotary Internationals styre, komiteer og ansatte å forvalte betrodde midler, slik at midlene benyttes til  de prioriterte formål. Videre å påse at Rotary International fortsetter å ha en sterk finansiell stilling inn i overskuelig fremtid, slik at man på best mulig måte kan betjene Rotarianere, Distrikter og klubber også i årene foran oss.

Av den årlige kontingent i 2018 på $60 går grovt sagt 54% direkte tilbake til Rotarianere i form av arbeid i styret, komiteer, opplæring av distrikts ledelse og support til klubbene. 22% av midlene øremerkes til å øke bevisstheten og kunnskapen om Rotary og Rotary image, og 24% avsettes til administrasjon og compliance.

Rotary`s finansdirektør, Lori Carlson, diskuterer organisasjonens finansielle femårsplan med styremedlem i RI og Treasurer Mikael Ahlberg. Gjennom denne skal man også sikre finansieringen av medlemmenes ønsker og ambisjoner om:

  • Forbedret opplæring
  • Bedre måter å forbinde klubber
  • Ytterligere planleggings ressurser
  • Flere Online verktøy
  • Lederutviklingsplaner
  • Sosiale medier – opplæring/trening

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: